21Maa
Vesi--tapahtuman-juliste-jpg

TAPAHTUMA PERUTTU! Vesi – Lastentarhamuseon koko perheen tapahtuma lauantaina 30.3.2019 klo 10-13

TAPAHTUMA ON PERUTTU PUTKIRIKON VUOKSI! LASTENTARHAMUSEO ON SULJETTUNA VIIKON 13 ELI 25.-31.3.2019.

Vesileikkejä, veden ääniä, vedenalaista elämää! Lastentarhamuseon koko perheen tapahtumassa tutkaillaan veden maailmaa eri tavoin.

Mukaan tapahtumaan voit ottaa oman pienen, noin kämmenen kokoisen, lelun lelujen pesulaa varten.

Tapahtumaan olet tervetullut yksin, kaksin tai vaikka koko perheen voimin. Tapahtuma on suunnattu erityisesti 0-7-vuotiaat lapset huomioiden.

Mukana polskimassa myös Pro lastenkirjallisuus – Pro barnlitteratur ja Puhuvan Pullan kahvila! Laadukasta lastenkirjallisuutta kahvikupposen ja mehulasillisen kylkeen, täydellistä! Pullista puhumattakaan.

Klo 12 yhteinen laululeikkihetki Lastentarhamuseon 3. kerroksen salissa.