13Elo
EE651BBA-5164-4545-8FBE-9A9372EAA384

Raitoja, rusinoita ja rakentelua Lastentarhamuseon Taiteiden yössä torstaina 23.8.2018 klo 15-19.30

RAITOJA, RUSINOITA JA RAKENTELUA

Puutarhasta paljastuu raitoja eri muodoissaan ja muotoja, joista voi rakentaa vaikka linnan! Rakennusmateriaalina toimivat taiteilija Alexander Reichsteinin suunnittelemat jättipalikat aitojen fröbelin palikoiden rinnalla. Puutarhasta löytyy sinne tänne ripoteltuna pieniä majoja, telttoja ja räsymattoja, joille kellahtaa vaikka lukemaan, leikkimään tai tarinoimaan ystävän kanssa. Karnevaalivalot loistavat luoden tunnelmaa. Ota oma vanha paita tai muu muistojen tekstiili mukaan pujoteltavaksi puutarhaan jäävään raidalliseen Muistojen matto ja maja -yhteisöteokseen. Rusina –kahvilassa odottavat puutarhaherkut. Tule mukaan yksin, yhdessä ystävän, perheen, isovanhempien tai vaikka naapurin kanssa. Tunnelmasta vastaavat Lastentarhamuseo yhdessä Aikamatkalla –hankkeen kanssa. Sateen sattuessa tapahtuma levittäytyy puutarhasta Lastentarhamuseoon.

STRIPES, RAISINS AND BUILDING BLOCKS

The garden reveals stripes in different forms and shapes that can be built even a castle! Blocks designed by artist Alexander Reichstein are alongside with genuine fröbel blocks. There are small huts, tents and rag rugs in the garden where you can enjoy reading, playing or telling a story to a friend. Carnival lights shine creating an atmosphere to remember. You can bring an old t-shirt or other textile of mementoes with you to the garden for to make a hut or a rag rug as a community art. The Raisin Café offers garden treats. Come alone, together with a friend, family, grandparents, or even a neighbor. Responsible for the ambience are Kindergarten museum and project Aikamatkalla. In case of rain the event spreads from garden to inside the Kindergarten museum.