23Mar
Joulu--juliste-jpg

Lastentarhamuseon Joulu -tapahtuma lauantaina 1.12. klo 10-13

Lastentarhamuseon tunnelmallinen koko perheen tapahtuma järjestetään tänä vuonna lauantaina 1.12. klo 10-13.

Leivotaan pipareita, pujotellaan yhteinen suuren suuri joulupallo, koristellaan kuusi joulumuistoilla ja nautitaan ihanasta ja kauniista museoympäristöstä – leikkiä unohtamatta! Puhuvan Pullan lastenkirjakahvilaan voit pistäytyä hetkeksi lukemaan joulukirjoja.

Klo 11:00 järjestetään 3. kerroksen salissa perinteinen lastentarhan joululauluhetki.

Mukana menossa Aikamatkalla-hanke joulumuistojen kanssa sekä Pro lastenkirjallisuus – Pro barnlitteraturen ry. Puhuvan Pullan kera! Tuttuun tapaan ensimmäisen kerroksen Puhuvasta Pullasta voit tehdä edullisia lastenkirjalöytöjä vaikkapa pukinkonttiin.

Tervetuloa!