06Tou
Kallio-kukkii-juliste-jpg

Kallio kukkii Ebeneser-talossa 11.-15.5.2019

Ebeneser-talo kukkii yhdessä Kallion kanssa!

Tervetuloa istuttamaan kukkia, nauttimaan musiikista, liikenneseikkailemaan ja katsomaan nukketeatteria!

Ohjelma toteutetaan yhteistyössä Keski-Helsingin musiikkiopiston, Lelumuseo Hevosenkengän, Pro lastenkirjallisuus – Pro barnlitteratur ry:n ja päiväkoti Ebeneserin kanssa.

Tapahtumiin vapaa pääsy lukuun ottamatta Nukketeatteri Pikkukulkurin Musta kana -esitystä.

LAUANTAI 11.5.
Klo 11
Nukketeatteri Pikkukulkuri esittää: Musta kana
Pro lastenkirjallisuus – Pro barnlitteraturen ry tuo nukketeatteri Pikkukulkurin Lastentarhamuseoon. Esityksen käsikirjoitus pohjautuu Satusiivet-kustantamon samannimiseen lasten kuvakirjaan. Esityksen kesto on noin 35 min. Ebeneser-talon 3. kerros. Liput 5 € /hlö. Lippuja myynnissä rajoitettu määrä:
varaa paikkasi lähettämällä viesti osoitteeseen mol.lemmetty@pp.inet.fi.

MAANANTAI 13.5.
Klo 14–18
Ebeneser-talon piha kukkii
Vietetään yhteinen päivä Ebeneser-talon pihalla kukkia ja kasveja istuttaen, telttaillen, piirtäen, jättipalikoilla rakentaen, saippuakuplia puhaltaen, leikkien ja hyvästä seurasta nauttien. Tervetuloa koko perheen voimin! Paikalla myös pop up -kahvila. Ohjelmasta vastaavat Lastentarhamuseo, päiväkoti Ebeneser ja Keski-Helsingin musiikkiopisto.

Klo 17
Piha soi!
Keski-Helsingin musiikkiopiston poplaulajat esiintyvät Ebeneser-talon pihalla.

Klo 18
Sellotornado
Keski-Helsingin musiikkiopiston selloyhtye Sellotornadon avoimet kenraaliharjoitukset Ebeneser-talon 4. kerroksessa.

Klo 19
Sellistien soittajaiset
Keski-Helsingin musiikkiopiston nuoret soittajat esiintyvät sellokonsertissa Ebeneser-talon 4. kerroksessa.

KESKIVIIKKO 15.5.
Klo 12–18
Lastentarhamuseoon vapaa pääsy
Tervetuloa leikkimään kauppa- ja kotileikkejä, rakentelemaan palikoilla ja tutustumaan entisajan lastentarhan elämään. Toiminnallisessa museossa on paljon nähtävää ja koettavaa kaikille. Täällä saa leikkiä! Ebeneser-talon 1. ja 3. kerros.

Klo 15–17
Lelumuseo Hevosenkengän Liikenneseikkailu -työpaja
Lelumuseon Liikenneseikkailu -työpajassa rakennetaan yhdessä lasten oma liikennekaupunki. Työpajassa lapset pääsevät rakentamaan erilaisten liikennevälineiden väyliä sekä muuta kaupunkiympäristöä. Työpajassa tutustutaan myös liikennemerkkeihin sekä mietitään liikennesääntöjä sekä tietysti leikitään valmistuneella kaupungilla. Ebeneser-talon 3. kerros.

Tervetuloa Sörnäisiin!