Sijainti

HUOM! Liikennejärjestelyt alueella muuttuvat 4.3.2019 alkavan Hämeentien remontin myötä! Metrolla pääsee perille edelleen normaalisti (Sörnäisten metroasema). Raitiovaunut 1 ja 8 eivät kulje remontin aikana Helsinginkatua Ebeneserin ohi, vaan lähin pysäkki on Urheilutalo. Myös bussipysäkkien osalta on tulossa muutoksia. Katso tarkemmat reittiohjeet Reittioppaasta (aseta määränpääksi Helsinginkatu 3-5).  

Verkkosivu-uudistus kesken! Lastentarhamuseon ja Ebeneser-säätiön verkkosivut yhdistyvät uusilla sivuilla keväällä 2019.

Aukioloajat

Keskiviikkoisin elokuusta kesäkuuhun12:00 - 18:00

Yhteystiedot

Museohaitari

Lataa Museohaitari

museohaitariMuseohaitari on Lastentarhamuseon esite lapsille ja aikuisille. Se on tarkoitettu erityisesti museon omatoimikävijöille, jotka voivat sen avulla tutustua museoon huone huoneelta ja tehdä niissä erilaisia tehtäviä. Voit perehtyä Museohaitariin näillä verkkosivuilla. Aidon museohaitarin saat käyttöösi Lastentarhamuseossa.

Voit ladata museohaitarin täältä

Materiaalipaketit

Varhaiskasvattajille suunnattu materiaalipaketti tarjoaa toimintavinkkejä aiheen käsittelyyn päiväkodissa ennen ja jälkeen museokierroksen. Voit ladata ja tulostaa Lastentarhamuseon materiaalipaketin PDF-tiedostona klikkamalla tästä

Toisen asteen opiskelijoille suunnatun itseopiskelumateriaalin voit ladata PDF-tiedostona klikkaamalla tästä.

Facebook ja Flickr

Kuukausiaiheet